شیرینی ساده


شیرینی نخودچی
شیرینی ساده
شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگیهای شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی رو در جدول زیر میبینید.
آرد نخودچی | ۳۷۵ گرم |
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
روغن صاف قنادی | ۱۵۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
کاکائو یا پودر پسته یا کنجد یا خرفه (برای تزئین) | به مقدار لازم |
- ابتدا نخودچی را آرد کنید.
- روغن و پودر قند الکشده و هل سبز را با همزن میزنمی تا کاملا پوک، سفید رنگ و سبک بشود.
- آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. آرد نخودچی را قاشق قاشق اضافه کنید.
- خمیر منسجم شده را یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- خمیر را در داخل نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید.
- با قالب شیرینی نخودچی شیرینی را برش دهید.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت