کلوچه جودوسر وموز

لوازم قنادی کیش
کلوچه جودوسر وموز
مواد لازم روغن : به مقدار لازم موز بزرگ، له شده : ۱ عدد کره بادام زمینی : ۱/۲ پیمانه عسل : ۱/۲ پیمانه وانیل : ۱ قاشق چای خوری پرک جو دو سر : ۱ پیمانه آرد گندم : ۱/۲ پیمانه شیر خشک : ۱/۴ پیمانه پودر دارچین : ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین : ۱/۴ قاشق چای خوری کشمش : ۱ پیمانه طرز تهیه فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، آرد، شیر خشک، پودر دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به موز اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر کشمش ها را ضافه کنید. ¼ پیمانه از مواد را روی سینی فر بریزید و با فاصله ۷ سانتی متری بقیه آنها را با همین مقدار بریزید. سپس با قاشق خیس، روی آنها را صاف و گرد کنید. در آخر، آنها را ۱۴ تا ۱۶ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند. پس از سرد شدن، سرو کنید.
لوازم قنادی کیش
لوازم قنادی آنلاین کیش
بادکنک ارایی کیش
کیک تصویری کیش
چاپ کیک کیش
چاپ خوراکی کیش
چاپ تصویر روی کیک کیش
تم تولد کیش
تجهیزات قنادی کیش
قوانین ارسال دیدگاه در سایت