کوکی فندقی نوتلا

دسته بندی :اخبار سایت, سیگما فروش ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ ادمین 113

شیرینی فانتزی عید

مواد لازم:

کره «نرم»: 125 گرم

پودر شکر: 65 گرم

اسانس فندق: 4 قطره «اگر در معرض نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری»

پودر فندق: 75 گرم

آرد: 100 گرم

آرد برنج: 15 گرم

نوتلا: 150 گرم

شکلات شیری «ذوب شده»: برای تزیین

شکلات سفید «رنده شده»: برای تزیین

طرز تهیه:

1. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس رابه مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.   2. آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمیر شیرینی داخل سینی ها، ماسوره بزنید.

3. سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.نکته:

1. این کوکی ها بدون تزیین در ظرف دردار به مدت یک ماه در فریزر قابل نگه داری است. 2. این کوکی ها با تزیین در ظرف دردار به مدت یک هفته قابل نگه‌داری می‌باشد.

ادمین

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0